COVID-19 INFORMACIJE

Kao pružateljima zdravstvenih usluga, jedan od naših primarnih ciljeva je osigurati sigurnost svih naših pacijenata. Iz tog razloga, još uvijek zahtijevamo od svih pacijenata i posjetitelja da nose masku za lice cijelo vrijeme dok su u našim objektima.
Hvala vam na strpljenju i razumijevanju.

Dermatologija i venerologija

Prim.dr.sc. Ivanka Muršić, dr.med., spec.dermatologije i venerologije

Možemo vam ponuditi i pregled spec.dermatovenerologa s dugogodišnjim iskustvom koji će nakon pregleda preporučiti daljnju dijagnostičku obradu i učinkovito liječenje kožnih bolesti. Ukoliko je potrebno obavljamo mnogobrojne zahvate prema najvišim medicinskim standardima ovoga područja.

Što Vam nudimo?

Što Vam nudimo?

Dermatološki pregled i savjetovalište

Estetska dermatologija i kozmetologija

Dijagnosticiranje i liječenje bolesti kože

Liječenje akni uz individualan pristup

Dermoskopski pregled madeža

Uklanjanje dobroćudnih promjena na koži

Dermatologija

Grana medicine koja se bavi kožom i bolestima kože. Odnosi se na proučavanje, istraživanje i dijagnostiku normalne kože i poremećaja kože. Rak, kozmetička stanja i stanja starenja kože, masnog tkiva, kose, noktiju te oralnih i genitalnih membrana, sve su to aspekti dermatologije.

Venerologija

Otkrivanje, liječenje spolno prenosivih bolesti, odstranjivanje kondiloma u lokalnoj anesteziji, metodama koje ovise o lokalizaciji i veličini promjene, uzimanje obrisa za dokazivanje spolno prenosivih bolesti i infekcija, uzimanje ekskohleata radi HPV DNA tipizacije (visoki rizik).

ATOPIJSKI DERMATITIS – od uzroka do rješenja
Dermatologija

ATOPIJSKI DERMATITIS – od uzroka do rješenja

Što je to atopijski dermatitis? Atopijski dermatitis je upalna, često obiteljska, neinfektivna, dugotrajna bolest kože, sklona poboljšanjima i pogoršanjima, a...
Read More
Kako zaštititi kožu od sunca
Dermatologija

Kako zaštititi kožu od sunca

Dugo i nekontrolirano izlaganje sunčevim ultraljubičastim zrakama kod ljudi uzrokuje ubrzano starenje i rak kože. Kako bi se spriječio negativan...
Read More